maanantai 31. lokakuuta 2016

Torstai 27.10.2016

Aamulla tehtäviini kuului aamupuuron laittaminen linjastoon. Puuron kanssa laitoin tarjolle mansikkahilloa ja kidessokeria. Oppilailla oli mahdollisuus juoda puuron kanssa maitoa tai vettä. Puuroa kävi syömässä klo. 7.30- 9.00 välisenä aikana noin 30-50 oppilasta.

Puuroa valmistettiin yleensä 3 * 1\2 -250 -gn astiaa. Puuro valmistettiin seuraavasti: mitataan 500gr hiutaleita, 4 tl suolaa ja 4 litraa vettä yhteen astiaan. Puuro laitetaan painekeittouuniin, johon säädetään lämpötilaksi 103-105 astetta ja ajaksi 20 minuuttia. Kun on kulunut 20 min otetaan puuro uunista ja sekoitetaan. Sen jälkeen jatketaan kypsennystä vielä 5 min.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti