Aamulla tehtäviini kuului aamupuuron laittaminen linjastoon. Puuron kanssa laitoin tarjolle mansikkahilloa ja kidessokeria. Oppilailla oli mahdollisuus juoda puuron kanssa maitoa tai vettä. Puuroa kävi syömässä klo. 7.30- 9.00 välisenä aikana noin 30-50 oppilasta.
Puuroa valmistettiin yleensä 3 * 1\2 -250 -gn astiaa. Puuro valmistettiin seuraavasti: mitataan 500gr hiutaleita, 4 tl suolaa ja 4 litraa vettä yhteen astiaan. Puuro laitetaan painekeittouuniin, johon säädetään lämpötilaksi 103-105 astetta ja ajaksi 20 minuuttia. Kun on kulunut 20 min otetaan puuro uunista ja sekoitetaan. Sen jälkeen jatketaan kypsennystä vielä 5 min.

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti